Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Hpv muzi

Dobry den,mam otazecku jak se pozna hpv u muze?pritelkyne ma hpv typu 16 a 18 ,jde na operaci a ja jsem tudis prenasec?mam jit k lekari?nemam stim zkusenost nevim kde se to vzalo jsme s pritelkyni spolu 5 let. Dekuji za kazdou radu

Odpovědi na otázku

Promořenost populace je vysoká, takže každý kdo zahájí pohlavní život, má velkou pravděpodobnost, že se s tímto virem setká. U někoho pak vznikne HPV pozitivita a jen u některých HPV pozitivních žen dojde k rozvoji změn děložního čípku, které mohou postoupit až ke karcinomu. (HPV 6 a 11 se mohou projevit u mužů a to jako tzv. genitální bradavice.)